Thursday, July 06, 2006

Map of Durres(Epidamnos a.k.a. ancient Atlantis).

Map of Durresi Beach.Plato said in his dialoges that after the destruction of the Atlantis port the travel of the ships was imposible because of the MUD.

2 comments:

Anonymous said...

and the island of Atlantis in like manner disappeared in the depths of the sea. For which reason the sea in those parts is impassable and impenetrable, because there is a shoal of mud in the way; and this was caused by the subsidence of the island.
Dhe ishulli I Atlantit si ne cast u zhduk in thellesine e detit. Per kete arsye deti ne ate vend eshte I pakalueshem, sepse ka balte ; dhe kjo ishte kryjuar nga shperberja e ishullit.
Sic e shikon ai nuk thote porti por ishulli komplet. Dhe e ka fjalen per kalimin nga nje det ne detin tjeter. Duhet qe edhe sot ky vend te jete I ceket. I vetmi vend ne Evrope eshte malta shikoje kete image:
http://webhosting.web.com/imagelib/sitebuilder/misc/show_image.html?linkedwidth=actual&linkpath=http://www.superatlantis.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/arg10.jpg&target=tlx_pic2rlq
Arben, Lexoje Platonin para se te nxjeresh konkluzione te titlla.
Une ketu po e nderpres korespondencen me ty sepse nuk ka me kuptim per mua te merrem me gjera amatoreske.
NIKAS

Anonymous said...

Hey.......now only I hear about these things regarding webhosting......thanks....keep it up....