Friday, February 22, 2008

Per zoterine anonimin.Ja ku jane pamjet vizive te Kodrave te Durresit.Ketu ke edhe lidhjen me faqen ku DofD ka shkruar ne http://www.simaqianstudio.com.i/ kerkoj ndjese per abuzimin tim me te drejten e autorit,por ne rast se teoria ime vertohet kjo eshte ne fakte zbulim i tij dhe merita i takon vetem atij.Shfrytezoj rastin qe te bej apel qe ky njeri te identifikohet. Ky zoteri apo zonje ka publikuar vetem kater postime.Pastaj eshte zhdukur.Arsyen une nuk e di.Ai identifikon Taulantet me Atlantidet .Ku jetonin Taulantet?Me duket se ne teritorin e Shqiperise se Mesme apo jo.Midis Durresit (epidamnos) dhe lumit Shkumbin.Une e mbeshtes 100% kete teori te tij.Gjithe puna ime eshte bazuar ne publikimet e tij.
TO DOFD @ WWW.SIMAQIANSTUDIO.COM I WISH TO SAY PLEASE MAKE YOURSELF PUBLIC AND TELL TO THE ALL WORLD ABOUT YOUR DESCOVERY.I WANT TO DEDICATE THIS BLOGSITE TO ALL YOUR WORK.

1 comment:

Anonymous said...

you're a joke!