Tuesday, August 14, 2007

Urime, zoti minister.

Dua te shpreh konsideraten time me te mire dhe e pershendes vendimin e mare nga ministri Z.Pango dhe deputeti Neritan Ceka per hapjen e Muzeut Arkeologjike Nenujor.
Gjithesesi gjerat duhen pershpejtuar.Nuk eshte me koha per "Take it easy but not slow".Por eshte koha per "GO, GO, GO, for it MAN, do not wait anylonger,Just GO".

No comments: