Sunday, April 28, 2013

Sot ndoqa nje dokumentar ne kanalin Top Channel "T" ne Programin Mistere per tezen qe une kam hedhur 7 vjete me pare.Pervecs se nuk ishin munduar qe te paraqesnin asgje te re dhe origjinale , ato qellimisht lane pas dore problemin e formes se Gjirit te Durresit (Rreth i perkryer).

1 comment:

obat ace maxs said...

just blogwalking.. Nice post and have a nice day :)