Monday, September 18, 2006

Notice.

Very soon I will publish photos taken from the Durresi's beach .Till then enjoy your visit to this site.

1 comment:

N.Ago said...

I dashur patriot. Me behet qejfi pikesepari qe te ''zbulova''!
Jemi pak bloggerista shqiptare, per te qene kaq te shperndare.
Urime e suksese nga une, kudo e ne cdo fushe te jetes.
Shkruaj dhe shqip , po deshe, ne bloggun tend!
Te pershendes!